Idle.CsZone.Ro
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Idle.CsZone.Ro

Forum configurat de kQu3 & L1f3

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

ce conditi treb sa indeplineasca un admin

In jos 
+3
al3xandri0n
sAs
Admin
7 participan?i
AutorMesaj
Admin
Admin

Data de înscriere : 16/06/2008

ce conditi treb sa indeplineasca un admin Empty
MesajSubiect: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeJoi Sept 11, 2008 11:19 am

Un admin trebuie sa se poarte frumos cu toata lumea sa nu injure sa nu foloseasca comenzi aiurea astfel rica a i se suspenda adminul! si nu dami ban decat pe timp!
Sus In jos
https://pgl-zone.forumgratuit.ro
sAs

Data de înscriere : 11/10/2008

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeSam Oct 11, 2008 11:39 am

Admin a scris:
Un admin trebuie sa se poarte frumos cu toata lumea sa nu injure sa nu foloseasca comenzi aiurea astfel rica a i se suspenda adminul! si nu dami ban decat pe timp!
GG pt postu asta e chiar bun Smile
Sus In jos
al3xandri0n

Data de înscriere : 16/11/2008

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeLun Noi 17, 2008 6:43 pm

dap e bun postul cu o completare...admini sa fie mai activi pe sv Very Happy bounce
Sus In jos
tete

Data de înscriere : 14/10/2008

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeLun Dec 08, 2008 2:54 pm

si sa nu abuze de admin...sa se creada zeu,,asa cum se credea jade
Sus In jos
L1f3

L1f3

Data de înscriere : 19/11/2008

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeMar Dec 09, 2008 12:34 am

Cititi OBLIGATII ADMINI!!
Sus In jos
dire_straits

dire_straits

Data de înscriere : 09/12/2008
Varsta : 35
Localizare : Brasov

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeJoi Dec 11, 2008 11:45 am

mda dar totusi nu vad legatura cum un player nu poate fi numit admin pt 3 cereri

nu inseamna ca nu poate fi un admin bun chiar daca nu am fost atent la indemnuri

in special acuma cand e lack de admini pe server si intra codatzii

NOI SA FIM SANATOSI AIA CONTEAZA si sa nu uitam de imaginea serverului care poate fi

influentata de categoria de jucatori cu cheat

RECONSIDER ME pls ..
Sus In jos
komAk

Data de înscriere : 30/12/2008

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitimeMar Dec 30, 2008 10:39 pm

oke ma
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce conditi treb sa indeplineasca un admin   ce conditi treb sa indeplineasca un admin Icon_minitime

Sus In jos

ce conditi treb sa indeplineasca un admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Ce treb sa faca un admin
» Cerere admin !!!
» Vreau Si Eu Admin:*
» cerere admin
» cerere admin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum